Bienvenue à schenk

Fijn dat je geïnteresseerd bent in werken bij Schenk. Of je nu meer uitdaging zoekt in je werk als technieker, je pas net van school komt of je uitstekende arbeidsvoorwaarden heel belangrijk vindt: wij hebben een mooie baan voor jou!

Schenk Tanktransport

Word jij onze
nieuwe collega?

Toon alle vacatures

Technieker | Vrachtwagen & oplegger

Technieker | Vrachtwagen & oplegger

Werkplaats Antwerpen | Fulltime

hypermoderne-en-schone-werkplaats

Hypermoderne en schone werkplaats

De werkplaats van Schenk is schoon en modern. Door de hefkolommen kun je altijd op de juiste hoogte aan een truck of oplegger werken, zonder te bukken of te klimmen. Daarnaast heeft Schenk volop voorzieningen die het werk makkelijker maken, zoals techniekerstoelen, pneumatisch gereedschap etc. En kou lijden is er ook niet meer bij, door de comfortabele vloerverwarming.

uitstekende-arbeidsvoorwaarden

UITSTEKENDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Als technieker kun je rekenen op een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Uiteraard voorziet Schenk je van zeer goede werkkleding met alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen. Tenzij je graag wat bij wilt verdienen, hanteren we een normale werkweek van 40 uur (fulltime).

Collega techniker aan het woord

"onderling heerst er een goede sfeer en helpen we elkaar graag."

Het werken bij Schenk gaat heel gestructureerd. Bij mijn vorige werkgever moest ik nogal eens ad-hoc problemen oplossen. Dat is hier meer uitzondering dan regel. Uiteraard hebben we hier ook weleens een spoedreparatie, maar de planning houdt daar automatisch al rekening mee. Zelf vind ik het prettig zo te werken. Het is duidelijk wat je moet doen en ze houden ook zeker rekening met ieders persoonlijke capaciteiten en talenten. Daarnaast vind ik het als vakman vaak boeiend werk. Het materieel dat wij onderhouden behoort tot het modernste in het tanktransport.

collega-technicus-aan-het-woord

Je werkt met het modernste materieel

Bij Schenk werk je voornamelijk met modern materieel. Trucks ouder dan 5 jaar kom je weinig tegen. Maar ook de opleggers zijn modern en geavanceerd. Een moderne tankwagen combinatie bevat dan ook een serieuze hoeveelheid hightech toepassingen waar jij als vakman/vrouw je hart aan kunt ophalen. Overigens geldt dat moderne materieel ook voor jouw gereedschap. Er wordt continu geïnvesteerd in moderne toepassingen die het werk makkelijker, efficiënter en nauwkeuriger maken. Ook digitaal gereedschap is vanzelfsprekend; net als bij een officiële merkdealer is bijvoorbeeld het uitlezen van motormanagement dagelijkse kost.

wil-je-jezelf-verder-ontwikkelen

Wil je jezelf verder ontwikkelen?

In een grote werkplaats zoals die van Schenk heb je voldoende mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen. Het werkaanbod is gevarieerd. Van een eenvoudig containerchasssis tot een state-of-the-art LNG (Liquefied Natural Gas) oplegger en alles wat daar tussen zit. Afhankelijk van jouw interesse en capaciteiten kun je jezelf specialiseren. We helpen je graag met trainingen en opleidingen die jouw technische vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

technieker