Schenk Tanktransport is een dynamisch en gespecialiseerd internationaal tanktransportbedrijf. De bedrijfsactiviteiten bestaan uit (internationaal) transport van brandstoffen, smeeroliën, LPG, industriële gassen, bitumen en chemicaliën. De producten die worden vervoerd vereisen alle dedicated transportmaterieel. Hiermee onderscheiden wij ons binnen de branche. Het bedrijfsbeleid is erop gericht om op efficiënte wijze veilige en kwalitatief hoogstaande diensten aan te bieden aan onze opdrachtgevers.

Overzicht van alle vacatures

Overzicht van alle vacatures

Werken bij Schenk Tanktransport is niet voor iedereen weggelegd. Het vraagt namelijk een doordachte manier van omgaan met je dagelijkse taken. Veiligheid en betrokkenheid staan voorop. Doordat we met groot materieel werken en veelal gevaarlijke stoffen vervoeren, is het belangrijk dat ons personeel doordrongen is van de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Als dat bij je past, dan is Schenk een prachtig bedrijf waar je met veel voldoening je werk kunt uitvoeren.

Alle vacatures ›

Tankwagenchauffeur LPG | dagdienst | Antwerpen

Tankwagenchauffeur LPG | dagdienst | Antwerpen

standplaats Antwerpen | dagdienst

Safety First.

Safety First is geen loze kreet. In alle operationele handelingen is het veiligheidsbeleid tot in detail doorgevoerd. De consistente aanpak op dit gebied heeft er toe geresulteerd dat de chauffeurs van Schenk tot de best opgeleiden binnen de markt behoren.

Meer ›

Safety First

Expertise.

Als tanktransport specialist heeft Schenk de kennis, kunde en het materieel in huis om een breed scala aan activiteiten op veilige en professionele wijze uit te kunnen voeren.

Meer ›

Expertise

Innovatie.

Als je marktleider wilt zijn, moet je kiezen voor een duidelijke focus. Eén van de speerpunten waarmee Schenk zich onderscheid is de continu zoektocht naar nieuwe innovaties. Of deze nu bijdragen aan een lager brandstofverbruik, veiliger werken of een efficiëntere planning; op alle gebieden is er een bovengemiddelde interesse in nieuwe ontwikkelingen.

Meer ›

Innovatie

Familiebedrijf.

Schenk Papendrecht BV is opgericht in 1925 als handel in zand en grind annex transportbedrijf. Eind 50-er jaren van de vorige eeuw werd een start gemaakt met Tanktransport.

Meer ›

Familiebedrijf
Materieel en voorzieningen

Materieel en voorzieningen

Als chauffeur van Schenk vragen we weliswaar het nodige van je, maar we sturen je met het beste materieel op pad. Samen met jou vormt dat materieel namelijk het visitekaartje van het bedrijf. Trucks en opleggers zijn modern, uitstekend onderhouden en voorzien van tal van comfort- en veiligheidsvoorzieningen.

Schenk Onderweg mobiel 1 - juni2020 nederlands.jpg

Techniek en onderhoud in eigen huis

Techniek en onderhoud in eigen huis

Goed materieel is het halve werk. En om ervoor te zorgen dat het materieel in topconditie blijft, voert Schenk modificaties en onderhoud grotendeels zelf uit. Hierdoor kunnen de onderhoudsbeurten exact afgestemd worden met de planning, zodat het werk gewoon door kan lopen.

Het karakter van Schenk

Gratis vervoer 25 ladingen Iso Propyl Alcohol voor Shell

" CORONA NIEUWS: Gratis vervoer 25 ladingen Iso Propyl Alcohol voor Shell "

23 maart 2020: Schenk verneemt dat Shell 2.500.000 liter Iso Propyl Alcohol (ca 100 ladingen) heeft geschonken aan de producenten van handgel. Schenk Tanktransport heeft Shell direct aangeboden 25 ladingen van dit product gratis te vervoeren.

Fijn werkklimaat in nieuwe werkplaats

" Fijn werkklimaat in nieuwe werkplaats "

Juni 2019: Ons wagenpark groeit, het aantal externe reparatieklanten ook, dus extra vierkante meters waren welkom’, aldus Edwin Breeman (Manager Werkplaats Nederland). Begin juni 2019 verhuisde de Automotive-werkplaats daarvoor naar een nieuw pand.