Welkom bij Schenk

Fijn dat je geïnteresseerd bent in werken bij Schenk. Of je nu meer uitdaging zoekt in je werk als chauffeur, een werkrooster zoekt dat past bij jouw leven of waarde hecht aan uitstekende arbeidsvoorwaarden: wij hebben een mooie job voor jou!

Graag vertellen we je hier meer over jouw mogelijkheden bij Schenk en wat werken bij Schenk jou kan brengen. Weet je genoeg? Solliciteer dan direct door op de button ‘solliciteer nu’ te klikken.

kom je even op de koffie?

Deze pagina en onze website geven een goede indruk van ons mooie bedrijf. Toch gaat niets boven een persoonlijke kennismaking en ter plekke sfeer proeven. Wil jij weten wat Schenk voor jou kan betekenen? We maken graag tijd voor je. Klik hiernaast en maak een afspraak, dan zorgen wij voor de koffie.

Schenk Tanktransport

Word jij onze
nieuwe collega?

Toon alle vacatures bij Schenk België

Tankwagenchauffeur | Tessenderlo - Ploegendienst

Tankwagenchauffeur | Tessenderlo - Ploegendienst

Stanplaats Tessenderlo | Ploegendienst

Tankwagenchauffeur | Motorbrandstoffen (CE & ADR)

Tankwagenchauffeur | Motorbrandstoffen (CE & ADR)

Standplaats Antwerpen | Ploegendienst

veiligehid+schenk

DE BEST OPGELEIDE CHAUFFEURS VAN BELGIË

Bij Schenk zorgen we  voor een goede opleiding. We hechten er veel waarde aan dat je je werk goed, maar ook heel veilig uitvoert. Voordat je zelfstandig aan de slag gaat, word je bij Schenk goed opgeleid door een mentorchauffeur. Vaak duurt deze training 4-6 weken. Daarna zorgen we er middels trainingen en cursussen voor dat je kennis op peil blijft.

salaris+schenk

UITSTEKENDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Als tankwagenchauffeur of motorwagenchauffeur bij Schenk kun je rekenen op een goede beloning. Naast een prima basisbeloning bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals maaltijdcheques. Als Schenk chauffeur werk je in een professioneel uniform. Deze kleding en andere personeelsbeschermingsmiddelen worden door Schenk verstrekt.

PLANNER OVER TEAMWORK

We houden hier van korte lijnen, veel contact en heldere afspraken.

Bij Schenk zijn we er van overtuigd dat we alleen als team in goede samenwerking een klus professioneel kunnen klaren. Daarom is het belangrijk dat iedereen optimaal kan functioneren. Chauffeurs worden serieus genomen en met respect behandeld. Naast de planners zorgen ook de Teamleiders chauffeur voor een goede communicatie. Zo houdt Schenk de lijnen kort en weet je waar je aan toe bent.

planner

mooimaterieel

Je werkt met het modernste materieel

Bij Schenk werken we uitsluitend met het beste materieel. Afgestemd op het specifieke werk waarvoor het wordt ingezet. Als innovatieve voorloper in de branche zijn veel wagens voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van veiligheid en comfort. Zowel onze trekkers als opleggers verkeren in uitstekende staat van onderhoud dankzij de eigen professionele werkplaats.

je komt op bijzondere locaties

Het is erg afhankelijk van het product dat je vervoert en voor welke opdrachtgever je ingezet wordt, maar als Schenk chauffeur kom je op bijzondere plekken. Voor jou en jouw combinatie gaat de poort open van bijvoorbeeld vliegvelden, industriële complexen, ziekenhuizen, havens en andere terreinen waar anderen niets te zoeken hebben.
Hoe cool is dat?

materieel